Chihuahua studio

Inkoon Tähtelässä

Monipuolinen studio maaseudun rauhassa, missä toteutuvat niin pienet kuin suuremmatkin musiikkiprojektit.

Myös masterointi

Chihuahua Studio tekee yhteistyötä
KW Masterontistudion kanssa.
KW Masterointi
on yksi Suomen korkealuokkaisimmista masterointistudioista joka sijaitsee Espoossa.

Äänitykset ja miksaukset

Loistavassa akustisessa ympäristössä, vanhassa puutalossa sujuvat äänitykset ja miksaukset jo yli 15 vuoden kokemuksella!

Valmiina palvelukseen

Chihuahua studion rivistöön kuuluu iso joukko suomalaisia huippumuusikoita jotka ovat valmiita auttaan tarpeen vaatiessa.

Studion etuja

Chihuahua studio sijaitsee vanhan puutalon toisessa kerroksessa Inkoossa.

Koska kyseessä on vanha ja tunnelmallinen puutalo, se auttaa luovuuden tilaan pääsemisessä. Myös akustiset ominaisuudet ovat erittäin hyvät ja puuelementti tuo oman elävän ominaissoundin musiikkiin. Olemme äänittäneet isoja produktioita sekä klassisen musiikin erilaisia kokoonpanoja studiossamme.

Maaseudun rauha on hyvä inspiraation lähde muusikoille.

Jos kaipaat session välissä inspiraatiota, käy vaikka kävelemässä viereisessä metsässä. Metsä alkaa heti kun avaat studion ulko-oven. Kaikki tietävät miten tärkeätä on keskittyminen ja oma sisäinen rauha kun haluaa tallentaa juuri oikean tunnelman kappaleeseen.

Viimeaikaisia sessioita

Lauluja käärmesaaresta

Suurin osa Markojuhani Rautavaaran juuri ulostulleesta levystä Lauluja Käärmesaaesta äänitettiin Chihuahua studiossa kesällä 2015. Levy miksattiin Miri Miettisen studiolla Porvoossa ja masteroinnista vastasi KW Masterointi Espoossa

Katso video
Purkkiorjat

Purkkiorjat bändin uusin projekti "Seine" jossa lauloi musiikkipedagogi ja laulajatar Sini Rautavaara. Purkkiorjien kaikki soittimet ovat itse tehtyjä kierrätysmateriaalista. Seinen on säveltänyt Vesa Anttonen ja se lauletaan ranskan kielellä.

Katso video
Petty Pilgrims

AP Sarjannon Petty Pilgrims yhtye kävi nauhoittamassa Irlantilaisia kansanlauluja Suomen kielellä. Ari-Pekka Sarjanto on suomalainen laulaja, säveltäjä ja sanoittaja, joka tekee yhteistyötä monien suomalaisten huippumuusikoden kanssa.

Lue lisää